• Rexonas antiperspiranter er specielt udviklet til at arbejde lige så effektivt som dig. Vores mål er at vide alt, hvad der er værd at vide om sved – og vores research bliver omsat til nye produktinnovationer.

  Vores MotionSense™-teknologi er inspireret af dine bevægelser. Clinical Protection er klinisk dokumenteret til at hjælpe mod øget svedtendens, når du har brug for det. Og serien Invisible on Black + White Clothes beskytter dit tøj mod hvide mærker og gule svedskjolder. Så uanset om du bestiger et bjerg, løber efter bussen, skal præsentere et projekt for din chef eller du skal på den første date, så kan du være sikker på, at du har den bedste beskyttelse mod sved og lugt.

  Rexona

  It won't let you down

VORES HISTORIE

Læs mere om, hvordan Rexona begyndte
 • 1900'erne:

  Mrs. Sheffers sårsalve Alternative: salve

  Rexona blev grundlagt i Australien i 1908 af Mrs. Alice Sheffer, som var gift med SF Sheffer, stifteren af Sheldon Drug Company. Hun var en dygtig læge med en mission om at tilbyde nye produkter til personlig pleje med effektive ingredienser, der samtidig duftede godt. Da Rexona Alternative: Sure blev lanceret i 1908, blev den hurtigt virksomhedens bestseller.

 • 1920'erne:

  Velkommen til Rexona Town

  Rexonas første reklamekampagne blev lanceret i 1920'erne. Billboards med produkter til personlig pleje skød op overalt i Australien med virksomhedens navn, og i hver by blev der afholdt Rexona Baby- og Miss Rexona-konkurrencer. Nogle byskilte fik endda teksten "Welcome to our town, a good Rexona Town".

 • 1930'erne:

  En del af Unilever

  Rexona blev opkøbt af den britiske sæbeproducent Lever Bros, som snart fandt sammen med Dutch Magarine Unie og dannede virksomheden Unilever.

 • 1960'erne:

  En helt ny deodorantkategori

  I 1960'erme blev verden introduceret til Rexona antiperspirant, som senere kom til at hedde Sure i England. Den blev lanceret i Finland og hurtigt bredt ud til resten af verden.

 • 1980'erne:

  Global ekspansion

  Rexona fortsatte ekspansionen og tilbød snart effektiv svedbeskyttelse til mennesker i hele verden. I dag er brandet kendt i hele verden under navnene Rexona, Rexena, Shield, Degree eller Sure – alt efter hvor du bor. Men selvom navnet har ændret sig, så er løftet om uovertruffen effektivitet det samme.

 • 1990s:

  Rexona Goes Pro Sport

  Sure® entered the world of professional sports, backing some of the world’s best sports men and women: tennis champion Steffi Graf, the All Blacks, the Springboks, mountain biker Darren Berrelcloth, BASE jumper Miles Daisher, survivalist Bear Grylls, tennis champion David Nalbandian, cricketer Andrew Flintoff and the Lotus F1™ Team.

TOP